Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/4/a/1/dovesferiehytten.dk/httpd.www/wp-config.php on line 27 Privatlivspolitik « Feriehytten

Feriehytten

eje af Aalborg Tegnsprogsforening

Privatlivspolitik

Kommentarer lukket til Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://dovesferiehytten.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kun administratorer indsamler adresse, mobilnummer, konto og mail adresse som skal bruges til korrespondance og aftaler. Administrator viderebringer kun navne og mobilnummer til udvalget, som bruges til tilsyn. Selvfølgelig har vi tavshedspligt med div. oplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtigede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold.

Uploading af billeder

Der vil forventet, at udvalget sætte billeder af vores div. arrangement i hjemmeside efter vores skøn. Er der et personlig billede som ikke ønskes at blive vist frem, må vedkommende kontakte en af os i udvalget og bede om at få slettet det bestemte billede.

Comments are closed.